Als je vitaal bent, dan voel je je krachtiger en fit, ben je ontpannen,
gemotiveerder en zit je zelfverzekerder in je vel. Je hebt de energie om te doen wat je werkelijk wilt.


Terug naar puur gezond eten! Dat is de beste oplossing voor overgewicht en andere gezondheidsproblemen. Geen pakjes, zakjes, shakes en light produkten. Maar echt eten, dat lekker en gezond voor je is. Wie op die manier eet, verbetert zijn gezondheid en valt af op een heel lekkere en verantwoorde manier. Pure, eerlijke produkten die je verzadigen en voeden zoals groenten, fruit, volkorenprodukten, peulvruchten, zuivel, noten, ei, vlees en vis. Wie geniet van puur en gezond eten, voelt zich energieker en heeft geen last van snaaihonger.

Als je rondkijkt in de supermarkt, ga je bijna geloven dat gezond eten behoorlijk ingewikkeld is . Er zijn zoveel producten in de supermarkt, vaak met een gezondheidslogo of met claims op het etiket. Er staat bijvoorbeeld bevat extra antioxidanten, zonder suiker, verrijkt met vitamines of extra vezels enz. Als je puur en gezond wilt eten laat je deze producten links liggen. Je kiest voor onverpakte producten of producten die geen gezondheidsclaims nodig hebben. De puur en gezond producten zijn van zichzelf al volwaardig en gezond. Ze geven je veel verzadiging en leveren veel voedingsstoffen.

Het gaat er niet om hoeveel je eet, maar vooral wat je eet, wanneer je eet en hoe je denkwijze is. Weten wat je eet en drinkt, betekent bewust en slimmer kiezen. Eet wat je lekker vindt, ga altijd voor de eerste keus en geniet van je keuzes. http://www.puurgezond.nl

http://www.puurgezond.nl

Eet puur en gezond