Als je vitaal bent, dan voel je je krachtiger en fit, ben je ontpannen,
gemotiveerder en zit je zelfverzekerder in je vel. Je hebt de energie om te doen wat je werkelijk wilt.

Wie ben ik?

Mijn naam is Leontien van den Berg.
Zelf heb ik mogen ervaren wat een gezonde leefstijl met je lichaam kan doen. De combinatie van gezonde voeding, voldoende beweging en ontspanning zorgt voor een vitaal en een gelukkig leven. Als gediplomeerd Gewichtsconsulent en Stresscounselor bij Sonnevelt opleidingen begeleid ik u graag naar een gezonde leefstijl.

U heeft zich vast wel eens afgevraagd waarom u na iedere dieetpoging weer aankomt en vaak met nog meer kilo’s? Of waarom u maar niet afvalt terwijl u zo u best doet. Samen gaan we op zoek naar het antwoord! Ook kunt u bij mij terecht met vragen over: wat is gezonde voeding, hoe krijg ik meer energie of hoe krijg ik juist meer kilo’s erbij, maar ook hoe ga ik om met stresssituaties. Door mijn studie Stresscounselor is dit een waardevolle aanvulling in mijn advies en kan ik u helpen de balans te vinden.

Mijn manier van werken is persoonlijk en betrokken met als visie dat gezond eten en vitaal leven gezellig en leuk moet zijn. Daarom geen standaardlijstjes of een streng dieet, We kijken samen naar uw patronen en gewoonten en maken valkuilen inzichtelijk. Het belangrijkste is dat u zelf bewust wordt van uw voeding- en eetpatroon en leefstijl en dat er een verandering plaats vindt. Met behulp van het Puur Gezond Slank in 8 stappen plan gaan we aan de slag en leert u de juiste keuzes te maken. Doordat ze simpel zijn, zijn ze prima vol te houden en geven ze vaak een goed resultaat, ook voor langere termijn.

Afspraak
Benieuwd wat ik voor u kan betekenen? Bel gerust voor meer informatie of  voor het plannen van een consult. Mailen mag natuurlijk ook naar info@vitaalmetleontien.nl